made-in-sweden-logo

Vakmanschap met flair

Voor optimaal speelplezier in uw tuin

Made in Sweden

Hörby Bruk bestaat sinds 1920 en is inmiddels een bekend merk in Europa. In Zweden zijn ze al jaren marktleider in kruiwagens en nog steeds is Hörby Bruk een grote leverancier van tuingereedschap en -hulpmiddelen. Daarnaast heeft Hörby Bruk een uitgebreide lijn met buitenspeelgoed voor in je tuin zoals houten zandbakken, metalen en houten schommels met diverse bijbehorende accessoires.

Verschillende van deze producten zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot bekende klassiekers. Een van de redenen hiervoor is dat ze consequent een lange Zweedse handwerktraditie combineren met moderne technologie in de productie. Het resultaat is een unieke kwaliteit en design die jaar na jaar, van generatie op generatie wordt doorgegeven. Al meer dan 100 jaar! Bij Hörby Bruk zijn ze er trots op om deze Zweedse ambachtelijke traditie door te geven voor de toekomstige generaties.

171957471
350152393_1

Functionaliteit en Design

Functionaliteit en design zijn met elkaar verbonden. Neem bijvoorbeeld de Ekeby kruiwagen waar de  unieke constructie ervoor zorgt dat u slechts 15-20% van het geladen gewicht hoeft te tillen. Of de CanCan schommel waarbij we de veiligheid van de kinderen voorop stellen. Dankzij een doordachte materiaalkeuze, ingenieuze details en slimme constructies zijn onze producten solide, stabiel, gebruiksvriendelijk en gebruiksvriendelijk. De afwerking beschermt tegen slijtage, weer en wind. Met andere woorden, wanneer u voor een product van Hörby Bruk kiest, krijgt u een speeltoestel dat nog vele jaren kan worden gebruikt.

Onze getalenteerde medewerkers

Geen enkel bedrijf of hun producten staat boven zijn werknemers. Hörby Bruk investeert daarom in constante ontwikkeling van zowel medewerkers als techniek. Dit betekent dat het bedrijf zowel het kantoor- als het fabriekspand, dat 12.500 m2 beslaat, geleidelijk heeft uitgebreid. Sommige delen van de productie zijn volledig automatisch en robotgestuurd als aanvulling op het ambacht. Alle technologische ontwikkelingen voor toekomstige producten vindt plaats in een moderne 3D-omgeving. Met veel kennis en aandacht voor detail en extreme nauwkeurigheid en slimme productiemethoden creëren onze vakbekwame medewerkers unieke producten met een zeer hoog gevoel voor vakmanschap en kwaliteit.

1691042369

Getest en goedgekeurd

Wanneer u een Hörby Bruk-product koopt, gaat u voor zekerheid en veiligheid. Al de producten zijn getest en zorgvuldig geïnspecteerd om zowel functionaliteit als veiligheid te waarborgen. De speeltoestellen zijn zowel CE- als TÜV-gekeurd. Allemaal voor de hoogste veiligheid en het welzijn van kinderen. Om de kwaliteit tot in de puntjes te waarborgen, is het bedrijf goedgekeurd voor zowel een kwaliteitscertificaat volgens ISO 9001 als milieucertificaat volgens ISO 14001.

Over Hörby Bruk

Hörby Bruk uit Zweden is een gerenommeerd bedrijf met een lange geschiedenis, maar technologisch vooruitstrevend. Inmiddels eigendom van de 3de generatie. Sinds 1950 zijn ze eigendom van de familie Bergengren en maken ze deel uit van de Futuritas Group. Het bedrijf heeft al enkele jaren een triple A-rating en een de grote concurrentievoordelen is dat ze altijd goederen op voorraad hebben - een zekerheid voor al onze klanten. Hun motto is om dingen eenvoudig te maken, met passie en met een hoog serviceniveau. Bij Hörby Bruk krijgt u altijd kwaliteit, zowel in behandeling als in product. Juist daarom hebben wij een partnership gesloten met Onze Showroom om ons te vertegenwoordigen in Nederland.

1691046198

Bekijk de film over Hörby Bruk

Play Video